top of page

Kuka olen?

Olen 31-vuotias valtiotieteiden maisteri Helsingistä. Olen mukana politiikassa, koska sitä kautta voi tehdä ihmisten arjesta parempaa ja kantaa kortensa kekoon paremman Suomen ja maailman puolesta. Työskentelen yksityisellä sektorilla, eurooppalaisen lääkeyrityksen Suomen yhteiskuntasuhdejohtajana.

Äitini on tekstiilitaiteilija ja isäni on työskennellyt muun muassa pienyrittäjänä työhyvinvoinnin parissa. Lapsuudenkodissani toimeentulo on välillä ollut tiukassa. Tiedän omasta kokemuksesta, että tasa-arvoiset mahdollisuudet eivät ole itsestäänselvyys ja siksi hyvinvointiyhteiskunnan puolustaminen on minulle sydämen asia. Hyvinvointiyhteiskunnan puolustaminen ei kuitenkaan tarkoita pelkkää rahan jakamista, vaan palveluiden lisäksi hyvinvointiyhteiskunta vaatii vakaata taloudenpitoa, työtä ja yrittäjyyttä.

Ennen nykyistä työtehtävääni työskentelin erityisavustajana useille keskustalaisille ministereille: pääministerille, valtiovarainministerille, työ- ja elinkeinoministerille sekä tiede- ja kulttuuriministerille. Lisäksi olen tehnyt töitä muun muassa politiikan toimittajana ja eduskunta-avustajana. Ensimmäinen kesätyöni oli marjanpoiminta naapurin mansikkapellolla.

 

Nykyisen kotikaupunginosani Lauttasaaren lisäksi olen asunut Töölössä, Vallilassa, Kalliossa, Punavuoressa, Alppilassa ja Oulunkylässä. Lapsuudenmaisemani löytyvät Pohjois-Savosta Leppävirralta ja kandinopintoni tein Upsalan yliopistossa Ruotsissa. Lisäksi olen asunut ja työskennellyt Australiassa.

 

Arvostan hyviä aamupaloja rakkaiden ihmisten seurassa, paatoksellisia keskusteluja punaviinilasin äärellä sekä lenkkeilyä meren rannalla ja metsässä.

image1.jpeg
Ota yhteyttä!

Success! Message received.

bottom of page