KUKA OLEN?

Olen 29-vuotias elinkeinoministerin erityisavustaja, valtiotieteen kandidaatti ja intohimoinen maailmanmuuttaja Helsingin Töölöstä. Puolustan ympäristöä, yrittäjyyttä ja hyvinvointiyhteiskuntaa sekä inhimillistä ja tulevaisuuteen katsovaa maailmankuvaa.

 

Äitini on tekstiilitaiteilija ja isäni on työskennellyt muun muassa pienyrittäjänä työhyvinvoinnin parissa. Lapsuudenkodissani toimeentulo oli välillä tiukassa. Kotoa opin, että ihmisen arvoa ei mitata rahassa ja lopulta kaikkein tärkeintä on rakkaus. Näitä elämän perusasioita ei saa unohtaa politiikassakaan. Kovan keskusteluilmapiirin keskellä yhteiskunnassa tarvitaan kipeästi lisää armollisuutta ja toisten kunnioittamista.

 

Ennen erityisavustajan pestiä työskentelin useamman vuoden politiikan toimittajana. Lisäksi olen ollut töissä muun muassa eduskunta-avustajana, laitoshuoltajana ja Helsingin keskustanuorten toiminnanjohtajana. Ensimmäinen kesätyöni oli marjanpoiminta naapurin mansikkapellolla, lukioikäisenä rahoitin opintojani siivoustyöllä. 

 

Nykyisen kotikaupunginosani Töölön lisäksi olen asunut Lauttasaaressa, Vallilassa, Kalliossa, Punavuoressa, Alppilassa ja Oulunkylässä. Lapsuudenmaisemani löytyvät Pohjois-Savosta Leppävirralta ja kandinopintoni tein Uppsalan yliopistossa Ruotsissa. Lisäksi olen asunut ja työskennellyt Australiassa.

 

Arvostan hyviä aamupaloja rakkaiden ihmisten seurassa, paatoksellisia keskusteluja punaviinilasin äärellä sekä lenkkeilyä meren rannalla ja metsässä.

Ota yhteyttä!