Kuka olen?

Olen 31-vuotias tiede- ja kulttuuriministerin erityisavustaja ja valtiotieteiden maisteri Helsingistä. Olen mukana politiikassa, koska sitä kautta voi tehdä ihmisten arjesta parempaa ja kantaa kortensa kekoon paremman Suomen ja maailman puolesta.

Äitini on tekstiilitaiteilija ja isäni on työskennellyt muun muassa pienyrittäjänä työhyvinvoinnin parissa. Lapsuudenkodissani toimeentulo on välillä ollut tiukassa. Tiedän omasta kokemuksesta, että tasa-arvoiset mahdollisuudet eivät ole itsestäänselvyys ja siksi hyvinvointiyhteiskunnan puolustaminen on minulle sydämen asia. Hyvinvointiyhteiskunnan puolustaminen ei kuitenkaan tarkoita pelkkää rahan jakamista, vaan palveluiden lisäksi hyvinvointiyhteiskunta vaatii vakaata taloudenpitoa, työtä ja yrittäjyyttä.

Nykyisen tehtäväni lisäksi olen työskennellyt erityisavustajana pääministerille, valtiovarainministerille ja työ- ja elinkeinoministerille. Lisäksi olen tehnyt töitä muun muassa politiikan toimittajana MustReadissa ja Suomenmaassa, eduskunta-avustajana ja toiminnanjohtajana. Ensimmäinen kesätyöni oli marjanpoiminta naapurin mansikkapellolla.

 

Nykyisen kotikaupunginosani Lauttasaaren lisäksi olen asunut Töölössä, Vallilassa, Kalliossa, Punavuoressa, Alppilassa ja Oulunkylässä. Lapsuudenmaisemani löytyvät Pohjois-Savosta Leppävirralta ja kandinopintoni tein Uppsalan yliopistossa Ruotsissa. Lisäksi olen asunut ja työskennellyt Australiassa.

 

Arvostan hyviä aamupaloja rakkaiden ihmisten seurassa, paatoksellisia keskusteluja punaviinilasin äärellä sekä lenkkeilyä meren rannalla ja metsässä.

image1.jpeg
Ota yhteyttä!

Success! Message received.