top of page
  • Writer's pictureEeva Kärkkäinen

1116 kertaa kiitos!

Updated: Sep 23, 2019


Hyvät ystävät, 1116 kertaa kiitos luottamuksesta. Oma äänimääräni on hieno ja toi uudelle nimelle kolmannen sijan Helsingin keskustan listalla. Siinä mielessä tulokseen pitää olla tyytyväinen. Läpimenoon se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt.

Keskustan vaalituloksen pureskelu vaatii puolueelta tarkan analyysin ja itsetutkiskelua. Politiikassa on ennen kaikkea kyse luottamuksen tunteesta. Sitä puolueen on nyt ruvettava rakentamaan uudelleen. Helsingin ja Uudenmaan tulokset kertovat, että erityisen paljon tehtävää on pääkaupunkiseudulla. Tätä työtä haluan itse tehdä tulevina vuosina.

Jokaisessa tappiossa on voiton siemen. Uskon, että keskustan kyky koota yhteen eri tavalla ajattelevia ihmisiä eri puolilta maata ja maltillinen ja vastuullinen tapa tehdä politiikkaa nousevat vielä arvoonsa.

Pidetään yhteyttä!


113 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page